STARTLIJST HALVE FINALE VRIJSPRINGEN BEKEND!

6 dec. 2019

Op vrijdag 27 december wordt de piste gevuld met jong springtalent voor de wedstrijd vrijspringen. Die wordt dit jaar voor het eerst gekoppeld aan een prestieuze veiling. En de animo voor de competitie was groot! Na de selectiewedstrijden blijven maar liefst 212 geselecteerde paarden over die tijdens de halve finale op het Azelhof - letterlijk - de laatste hordes zullen nemen naar aanloop van Jumping Mechelen. 

Tijdens de preselecties plaatsten de best scorende 30% van alle gestarte paarden zich voor de halve finale. Die gaat dit weekend op 8 december door op het Azelhof te Lier. Slagen ze erin om nogmaals het overgrote deel van hun concurrenten achter zich te laten? Dan verzekeren ze zich niet alleen van een startplaats op de wedstrijd vrijspringen van Jumping Mechelen. Ze komen dan ook in aanmerking voor de veiling die na 15 jaar opnieuw georganiseerd wordt en meteen na de competitie zal plaatsvinden.

Via deze link kan u de startlijsten vinden van de halve finale in Lier aankomende zondag.

Onze partners

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie