GESELECTEERDEN VRIJSPRINGEN EN VEILING BEKEND!

9 dec. 2019

Vrijdag 27 december 2019 staat bij ons in teken van fokkerij. En naast de hengstenproef en jumpingcompetities voor jonge paarden, mag daar uiteraard de wedstijd vrijspringen voor 2-jarigen niet ontbreken. De paarden die het tot de finale schoppen, komen dit jaar trouwens ook in aanmerking voor de veiling. Die wordt na ongeveer 15 jaar afwezigheid opnieuw georganiseerd.

Geselecteerden
Het jonge geweld dat in onze B-piste verschijnt, zal zeker en vast voor spektakel zorgen. Om aan te treden moesten ze immers onze selectiewedstrijden doorlopen. En de concurrentie was groot. De best scorende 30% van de deelnemers van maar liefst 10 overvolle selectiedagen ging door naar de halve finale (8 december - Azelhof, Lier). Enkel degenen die daar het sterkst uit de bus kwamen, mogen deelnemen aan de finale op Jumping Mechelen en komen in aanmerking voor de veiling.

Onze partners

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie